Error after update and I can't restore and start


#1

Hello,
I wanted to update my Buddy installation as described in the documentation.
But when I run the update I have the following errors:

Update in progress. It can take a few minutes...
Pulling mongo (buddy/mongo:1.5.29)...
Pulling mysql (buddy/mysql:1.5.29)...
Pulling updater (buddy/updater:1.5.29)...
Recreating buddy_nosql_db ...
Recreating buddy_sql_db ...
Recreating buddy_nosql_db
Recreating buddy_nosql_db ... error

Recreating buddy_sql_db ... error

ERROR: for buddy_sql_db  open /var/lib/docker/containers/444c4229c689d02677c5c5dc9f91f1490e2b681d4320773f375f094c84cfed56/.tmp-config.v2.json492013284: no such file or directory

ERROR: for mongo  open /var/lib/docker/containers/7e88f015e3f5707e39476a909b16cf70b89bc14468238f748ae28a3a22fcbd08/.tmp-config.v2.json665031513: no such file or directory

ERROR: for mysql  open /var/lib/docker/containers/444c4229c689d02677c5c5dc9f91f1490e2b681d4320773f375f094c84cfed56/.tmp-config.v2.json492013284: no such file or directory
Encountered errors while bringing up the project.
Something went wrong while updating application
Removing downloaded containers...

When I restore, no errors but when I start the service, I have the following errors:

Application is starting...
It can take a few minutes
Pulling utility (buddy/utility:1.5.25)...
Recreating buddy_utility ...
Recreating buddy_utility ... error

ERROR: for buddy_utility  open /var/lib/docker/containers/95e66585d3bd0f1d21cfd5d3040bca74018249207c103f7e8d99a4701d9f741c/.tmp-config.v2.json021898217: no such file or directory

ERROR: for utility  open /var/lib/docker/containers/95e66585d3bd0f1d21cfd5d3040bca74018249207c103f7e8d99a4701d9f741c/.tmp-config.v2.json021898217: no such file or directory
Encountered errors while bringing up the project.
Something went wrong

How can I fix these errors without losing all the configuration and pipeline I created?

Thank you


#2

@Xavier_ZOLEZZI, please open the tunnel for us so that we’d investigate, that is run buddy --tunnel from your terminal


#3

Hi,
I have found the solution. The problem was in Docker. I have remove and install docker and docker-compose, and after the update and start are good!

Thx


#4

cool!